torsdag 20 oktober 2011

Robot från Virkverket

Jag har pratat många gånger om hur mycket jag älskar boken Välkommen till virkligheten. Superfina mönster som alltid gör en nöjd. Nu har jag virkat en robot till sonen. Som vanligt räckte inte garnet men jag tycker att de rosa armarna och blå benen gjorde den ännu finare. 


Det var länge sen jag blev så nöjd med en ami, den är färglad och glad. Jag ler så snart jag ser den. Mysig att krama blev den också. Jag brukar stoppa med vadd som jag köper på Ohlssons tyger men den här gången köpte jag 7 kronors-kuddar på IKEA istället och den vadden är mycket mjukare och gav ett mysigare kramdjur. Garn är ett bomullsgarn 8/4 och jag har använt dubbel tråd och nål 3,5.


Den här bilden ljuger lite för riktigt så här älskad är inte roboten än. Faktum är att han måste bo i fotöljen i vardagsrummet och inte i sängen där de bästa gossedjuren ligger. Igår hade jag lagt roboten i sängen när vi städade och när sonen upptäckte det under nattningen for han snabbt upp:
- Roboten ska inte sova här!
Så sprang han ut i vardagsrummet, satte den i fotöljen, la en kudde bakom och en filt över. Sen gick det bra att sova igen.

4 kommentarer:

 1. Det var ju riktigt kul med en virkad robot:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller på med en robot som dock ligger på vänt har två andra projekt som har högre prioritet just nu.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bamsekram den fina roboten får, jättefin bild. /Christel

  SvaraRadera
 4. roboten är jättesöt :) :) och stor?? verkar det som :) vill ha den boken!!

  SvaraRadera